Kirakóson tette fel a nagy kérdést

Puzzle-lel kérte meg a szerelme kezét

Egy közös játékra invitálta kedvesét a szerelmes férfi, ám a puzzle kirakásának végén nemcsak a jól végzett munka öröme töltötte el a lányt, hanem a kérdés is, ami a darabokon kirajzolódott.

2014.04.23 08:39ma.hu

Carly Rutter épp csak hazaérkezett a nyaralásból, amikor barátja azzal állt elő, hogy rakják ki a kettejüket ábrázoló képet puzzle-ból, egy kicsit zavarba jött, de a fárasztó utazás ellenére belement a játékba. Hat órával később, nem kis részben az időeltolódás miatt, Carly már kezdett kissé feszült lenni, de akkor lett igazán ideges, amikor rájött, hogy barátja, Joe Boast eldugta a kirakós utolsó néhány darabját.

Addigra már készen volt a közös kép, amit ráadásul egy versrészlet is díszített. Joe akkor egyesével elkezdte adogatni a hiányzó darabkákat, amiket Carly gondosan összeillesztett, míg ki nem rajzolódott a kérdés: "Carly Suzanna Rutter, szeretlek. Hozzám jössz feleségül?" - és a lány rosszkedve egy szempillantás alatt tovaszállt.

Fotó: freedigitalphotos.net/Stuart Miles

"Nem tudtam, mi készül, egészen a legvégéig, mert elrejtette azokat a darabokat, amik az utolsó kis részletet adták ki, rajtuk a kérdéssel. Lehet, hogy nem a legjobb választ adtam neki, mert nagyon mérges voltam rá, amiért még több puzzledarabot adott nekem. De természetesen miután rájöttem, hogy mit jelentenek azok a szavak, már nagyon boldog voltam" - mesélte a 25 éves nő.

A pár négy évvel ezelőtt találkozott, mindketten életmentőként dolgoztak épp, és azóta elválaszthatatlanok. A 28 éves vőlegény azért választotta a lánykérés eme módját, mert kedvese rajong a társasjátékokért, így hát írt egy romantikus verset és a döntő kérdést a legvégére hagyta. A rendhagyó lánykérésnek köszönhetően a férfi szüleinek is kijutott a jóból: ők elmentek biciklizni, hogy egy kis magánéletet biztosítsanak a fiataloknak, de a hosszúra nyúlt kirakózás miatt végül nevetve mondták, hogy összesen 50 kilométert tekertek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.