Kiruccanás

VV Zsófi hazamehetett: "Remélem van otthon egy-két feles"

Miután Zsófi szüleivel pálinkáztak és söröztek, Aurélio bevonult a lányokkal a szobájukba, ahol kipróbálta Zsófi és húga ágyát egyaránt.

2014.04.22 23:30ma.hu

A Villa szájhőse először el sem akart menni duettpartnerével a nyereményként kapott látogatásra, mert félt a cuki lány családjának fogadtatásától, később viszont olyan barátian pálinkázgatott Zsófiékkal, mintha gyakran látott vendég lenne a háznál. Talán túl jól sikerült a látogatás, mert Zsófi el is szólta magát: Úristen, leittam magam!

Ezután Aurélio bevonult a lányokkal a szobájukba, ahol kipróbálta Zsófi és húga ágyát egyaránt. A fiú imádta Zsófit, a húgát, sőt az apját és az anyját is, utóbbival kapcsolatban észre is vett egy közös vonást: mégpedig a fogaik közötti nagy rést.

"Hogy ismerem Zsófi családját, teljesen máshogy látom Zsófit" - nyilatkozta a riportszobában később.

A látogatás után kaptak egy-egy tálca húsvéti finomságot, hazafelé pedig majdnem egymásnak estek a kocsiban. Ám miután megérkeztek, Aurélio földhöz vágta a tálcát, majd azt is elpanaszolta a többieknek, hogy szerinte durva körülmények között lakik a cuki lány. A buli pedig egyre rosszabb fordulatot vett...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.