Bryan Singer eltűnt a nyilvánosság elől

Szexuális zaklatással vádolja az X-Men-filmek rendezőjét egy fiatal férfi

Eltűnt a nyilvánosság elől Bryan Singer, az X-Men-filmek rendezője, akit szexuális zaklatással vádolt meg a héten egy fiatal férfi.

2014.04.21 15:34MTI
Forrás: YouTube

A The Hollywood Reporter című filmes szakportál értesülése szerint az egyik legsikeresebb hollywoodi rendezőnek számító 48 éves filmes az utolsó pillanatban minden indoklás nélkül lemondta részvételét két hétvégi konferencián.

Ezzel egyidejűleg az ABC televízió felhagyott Black Box című új sorozatának reklámozásával, mivel az producerként említi a szexbotrányba keveredett Singert.

A sztárrendezőt egy Michael Egan III nevű férfi, egy volt gyermekmanöken jelentette fel a múlt héten a Hawaii-szigeteken, azt állítva, hogy Singer az első X-Men-film hawaii forgatása alatt - 1999 őszén -, azt megelőzően pedig már Kaliforniában is többször molesztálta őt, amikor még csak 15 éves volt.

A filmest több százezer dollár kártérítésért perlő férfi azt állítja, egy Marc Collins-Rector nevű cégvezető csalta lépre hollywoodi karrier ígéretével. Valóban kapott is fizetést színészként, de - mint mondta - több más fiatallal együtt arra kényszerítették, hogy felnőtt férfiakkal, köztük Bryan Singerrel létesítsen szexuális kapcsolatot partikon.

A szexhálózatot működtető executive producer 2004-ben elismerte, hogy öt kiskorút szállított át az államhatáron szexuális célra. Egan azt mondja, hogy a múlt évig alkoholba fojtotta a történtek okozta traumát, ám tavaly felhagyott az ivással, kezelésre járt, és talpra állva úgy döntött, hogy keres magának egy ügyvédet.

Egan szerint már annak idején is történt feljelentés, de tisztázatlan, hogy akkor miért nem volt folytatása az ügynek. Bryan Singer ügyvédje útján tagad és koholmánynak nevez minden vádat. Az ügyvéd szerint dokumentumokkal tudják igazolni, hogy az állítólagos hawaii történések idején Singer nem is tartózkodott a szigeteken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.