Starsky és Hutch-sorozatban jön a színész

Ben Stiller bolondul a retróért!

'70-es évek, Amerika. David Starsky tűzpiros kocsijával a bűnözőket hajtja, társai pedig úgy pattognak ki mellőle, mint az elsütött fegyverből a lőszerek. Aztán jön Ken Hutch... Azaz Ben Stiller és Owen Wilson.

2014.04.17 13:34ma.hu

Két nagyszerű nevettető, Ben Stiller és Owen Wilson áll össze a legendás tévésorozat, a Starsky és Hutch modern kori feldolgozásában. Április 19-én este az egyik hazai mozicsatorna nézői még a történet eredeti főszereplőivel is találkozhatnak.

Az egy szabadabb korszak volt” – mondta nosztalgiázva Ben Stiller, akit mostanában a mozirajongók a Walter Mitty titkos életében láthattak, majd hozzátette: „a ’70-es években kevesebb tévécsatorna, kevesebb videojáték, kevesebb zaj volt. Manhattanben nőttem fel, akkoriban még a vietnámi háború utójátéka zajlott, az emberek fontosnak tartottak olyan dolgokat, mint a Föld napja és a környezetvédelem.”

Ben Stiller és Owen Wilson Hollywood egyik legösszeszokottabb párosa, több filmben is játszottak már együtt. Így bolondoztak közösen a Tenenbaum, a háziállatokban, az Apádra ütökben, és persze a Zoolander, a trendkívüli című már-már klasszikus vígjátékban is.

Fotó: Redlemon

Ez volt az első nyomozós sorozat, amibe beleszerettem. Persze ott volt a Magnum, a Miami Vice, de a Starsky és Hutch volt az, amely elindított mindent” – mesélte lelkesen Owen Wilson, Hutch megformálója, de saját bevallása szerint Stiller is odáig volt a karakterekért. Sokáig álmodozott arról, hogy magára ölthesse Starsky szerelését.

Ahogy Owen és annyi más gyerek, én is bolondultam a szériáért. Így felnőttként is nagyon jól szórakoztam a forgatáson!” – vallotta be a színész.

A 2004-es film a mozi történetének egyik legjobban sikerült feldolgozása volt, olyan sztárokkal a mellékszerepekben, mint Carmen Electra, Amy Smart, Snoop Dogg, Jason Bateman, vagy éppen Vince Vaughn. A remake-ben érdekesség, hogy a ’70-es évekbeli eredeti tévésorozatra való kikacsintás is van, ugyanis feltűnik az eredeti Starskyt játszó Paul Michael Glaser, és egykori társa, Hutch, vagyis David Soul.

Starsky és Hutch, április 19-én, 21:00-tól a Universal Channel műsorán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.