Fogával húzná el a kamiont

Törött üvegszilánkokon taposva készül rekordot dönteni

Egy kamiont elhúzni foggal? Ez már-már megszokott, világszerte több tucatnyian próbálkoznak meg vele, és sokaknak sikerül is, a kérdés csak az, hogy mekkora az a kamion. Egy kínai férfi viszont most emelte a tétet.

2014.04.17 13:11ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Stuart Miles

A kínai Yang Dong már vagy tíz éve húzgálja a teherautókat a fogával, és mostanra annyira hozzászokott, hogy meg se kottyan neki még az se, ha egy három tonnás monstrumot kilenc utassal együtt kell elhúznia. Most azonban úgy döntött, emeli a tétet és egy egészen új módon szeretne rekordot felállítani.

Az őrült erőművész összetört pontosan száz üveget, és azok szilánkjain mezítláb állva feszül neki a teherautónak - a mutatvány azért különösen veszélyes, mert a húzás miatt a lábával a szokásosnál is erősebben kell a talajnak és a törött cserepeknek feszülnie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.