Sértetlenül úszta meg a baba a kalandot

Az autópálya közepén hagyta el a 2 hónapos gyermekét

12 mérföldet vezetett az egyik barátja házától az otthonáig a nő, amikor felfedezte, hogy a 2 hónapos kisbabája nincs a kocsiban. A csecsemőt az autópálya közepén találták meg a babahordozóba kötve.

2014.04.16 17:53ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Ohmega1982

Az autópályán hagyta el 2 hónapos csecsemőjét egy arizonai nő, aki egy barátjától indult haza, de elfeledkezett róla, hogy a kisbabát a hordozójával együtt a kocsi tetejére rakta. Amikor 12 mérfölddel később kiszállt a kocsiból, akkor jutott el a tudatáig, hogy a gyermek nincs a kocsiban, de mint kiderült, a barátjánál sem hagyta. A 21 éves Catalina Clouser gyermekét egy motoros fedezte fel az autópálya közepén, a csecsemő még mindig a hordozóban volt, és csodával határos módon sértetlenül vészelte át a körülötte elszáguldó autók általi veszélyt.

Az anyát letartóztatták, de megúszta a börtönt és csak 16 évnyi próbaidővel sújtották, miután bűnösnek vallotta magát gyermekbántalmazás és befolyásolt állapotban történt vezetés miatt. Clouser előzőleg a barátjával marihuánát szívott. A bíróság előtt mindössze annyit mondott az ítélethirdetés után: "tudom, hogy amit tettem, az szörnyű" - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.