A koncertjét is le kellett mondania

Súlyos roham miatt kórházba került Miley Cyrus

Rajongói gyűrűje helyett egy kórházi ágyon kellett töltenie a kedd éjszakát Miley Cyrusnak, miután súlyos allergiás roham tört rá egy enyhébb fertőzésre szedett antibiotikumoktól.

2014.04.16 08:29ma.hu

Kórházba kellett rohanni Miley Cyrusnak április 15-én este, miután "súlyos allergiás reakciói" alakultak ki egy fertőzés miatt szedett antibiotikumok miatt - adta hírül a sztárokra specializálódott Gossip Cop című újság. Az énekesnőnek emiatt a kedd estére tervezett kansasi koncertjét is le kellett mondania, ami még jobban idegesítette a sztárt, mint maga a kórházi kényszerpihenő.

"Bízzatok bennem! Utálom ezt és utálom a kórházakat és utálom a tűket és utálok egy ágyban unatkozva feküdni. Utálom ezt az érzést!" - írta a sztár a mikroblogján, és ígéretet tett rá, hogy a show nem marad el.

Legalább a társaság szórakoztató... (Fotó: Twitter/Miley Cyrus)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.