Beugró színészekkel pótolják

Meglepő, hogyan pótolják Paul Walkert a Halálos iramban 7. részében

Noha halála előtt a legtöbb jelenetét leforgatta készülő filmjeiben az autóbalesetben elhunyt sztár, akadt még néhány elmaradt felvétel a Halálos iramban című sorozat legújabb részében...

2014.04.16 01:26ma.hu

Bár a Halálos iramban legújabb epizódjának gyártását Paul Walker tavaly november 30-ai tragikus autóbalesete miatt a Universal Pictures stúdió meghatározatlan időre felfüggesztette, úgy tűnik, hogy a széria hetedik akciófilmjét mégis csak befejezik, mégpedig a sztár családjának segítségével. Ez azt jelenti, hogy Paul Walker testvérei ugranak be a jelenetekbe.

A Halálos iramban hivatalos Facebook-oldalán publikált közlemény szerint Caleb és Cody Walker vesznek részt azokban a jelenetekben, amelyeket nem forgattak le Paul halála előtt. Az írás szerint nem volt más választásuk, mint a film befejezése, mert ezt akarják a rajongók, és minden bizonnyal ezt szeretné Paul is, hiszen karrierjének egyik jelentős darabja volt a sorozat, miután Brian O'Conner civil ruhás nyomozó szerepében az illegális utcai autóversenyek világának jelképes figurájává vált.

A Hollywood Reporter szerint a karaktert egyébként nem ölik meg, hanem nyugállományba helyezik.

Itt egyébként megnézheti Caleb és Cody Walkert >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.