Futócipőre cserélték a mikrofont

Balzsay Károlyért futottak a rádiósok

Futócipőre cserélték a mikrofont az egyik rádió műsorvezetői: Kiss Orsi, Szani Roland és Vadon Jani 10 kilométert futottak le a hétvégi Vivicittán. Ráadásul nem akármilyen céllal: az ismert boxoló gyógyulásáért demonstráltak.

2014.04.15 11:29ma.hu

A szolidaritás és a pozitív példákra való figyelemfelhívás volt a résztvevők egyik legfőbb célja a Fenntarthatósági Média Klub kezdeményezésére a hétvégén megrendezett Vivicittá futóversenyen. A Class FM csapata Balzsay Károly, az ismert bokszoló gyógyulásáért futott, akinél nem olyan régen rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak orvosai. A népszerű műsorvezetők pólóján is Karcsi mosolygott azokra, akik Orsiék mögött futottak: a pólókon a "Nem vagy egyedül! Veled vagyunk Karesz!" felirat és Balzsay arcképe díszelgett.

Fotó: Redlemon

A szervezők 50 kiló banánnal, 6500 liter vízzel és 35 kiló szőlőcukorral frissítették fel a Margitszigeten megrendezett jótékonysági futás résztvevőit, amelyre minden eddiginél többen, közel 21 ezren látogattak el. A Class FM műsorvezetői, Kiss Orsi, Abaházi Csaba, Szani Roland és Vadon Jani örömmel vállalták, hogy legyűrik a 10 kilométeres távot.

A csapat egyetlen női műsorvezetője nagyon büszke az elért eredményére. „Ez volt az első Vivicittá, amelyen eddig részt vettem, és hatalmas élmény volt. Kicsit tartottam tőle, hogy a többiek lehagynak, mert én egyenletes tempóban szoktam futni, és nem tudok a végén hajrázni” – mesélte Kiss Orsi. „Biztos vagyok benne, hogy jövőre is rajthoz állok, mert óriási élményt jelent számomra a győzelem, hiszen az én eredményem lett a legjobb a csapatból. A 10 kilométert 50 perc 10 másodperc alatt futottam le, a következő cél 46 perc alatt teljesíteni a távot!” – mondta lelkesen az előkelő 55. helyet megszerző Orsi.

Fotó: Redlemon

Vadon Jani rutinosan, 10 perccel a verseny kezdete előtt érkezett meg, de így is remek tempót diktált. „Szerettem volna korán lefeküdni a verseny előtt, ami össze is jött, csak épp aznap hajnalban. Az is korán van, nem?” – kezdte Vadon Jani. „Így picit fáradt voltam, de persze Orsi nem ezért teljesített jobban nálam: ez egy tudatos döntés volt részemről, engedtem nyerni. Ennyire fontos nekem Orsi boldogsága, és különben is, hölgyeké az elsőbbség” – vallott színt nevetve a Morning Show műsorvezetője.

A jótékonysági futáson részt vett Szani Roland is, a köztudottan sportos Abaházi Csaba, a Class Kívánságműsor házigazdája azonban lesérült, így legnagyobb sajnálatára nem tudott rajthoz állni, de bízunk benne, hogy jövőre már ő is aktívan színesítheti a csapatot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.