Utah

Mormon horror: cipősdobozokban hét csecsemőholttest

A börtönt is megjárt, korábban ugyanabban a házban élő férfinak nem tűnt fel, hogy a felesége szült hét gyereket...

2014.04.14 12:20MTI
Forrás: youtube.com

Az amerikai Utah államban letartóztattak egy 39 éves nőt, akinek volt házának garázsából hétcsecsemő cipősdobozokba rejtett holtteste került elő - adta hírül az Origo.hu.

A nő három évvel ezelőtt költözött el a házból, a gyerekek pedig 1996 és 2006 között születtek. A rendőrségen a nőtől külön élő férje jelentette be, hogy egy halott csecsemőt talált a Salt Lake City környékén lévő ház garázsában, a rendőrök pedig további hat holttestre bukkantak a helyszínen.

"Minden egyes kinyitott doboz egyre nagyobb sokkot okozott" - mondta a rendőrség szóvivője.

Egyelőre nem tudják, miért gyilkolhatta meg a nő a gyerekeket, a holttesteket jelenleg is vizsgálják, hogy biztosan kiderüljön, kik voltak a szüleik.

A mostanában drogügyek miatt a börtönt is megjárt férjet nem gyanúsítják semmivel, a rendőrségi szóvivő szerint ő semmiről sem tudott.

Amikor újságírók megkérdezték, hogy lehet az, hogy a korábban ugyanabban a házban élő férfinak nem tűnt fel, hogy a felesége szült hét gyereket, a szóvivő azt mondta: "Ez az egymillió dolláros kérdés. Elképesztő!" A nőnek van egy tizenéves és két felnőtt lánya is, ők az után is ott maradtak a házban, hogy a nő elköltözött. A szomszédoknak semmi különös nem tűnt fel a család viselkedésében - zárul a hírportál cikke.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.