Sztár és celeb

Jude Law nekiesett Zimány Lindának - videó!

A világhírű angol színész a Susan Cooper című filmet forgatja a magyar fővárosban és belevetette magát a budapesti éjszakába...

2014.04.10 13:18ma.hu

Az OXOX nevű internetes oldal videóval is bizonyította a felreppent pletykát, miszerint Jude Law és Zimány Linda összemelegedett egy bárban. A felvételen látható, hogy a világhírű brit színész igencsak részeg, a szőke celeb pedig idegesen rágózik, ráadásul állítólag együtt távoztak a szórakozóhelyről is. Ez azért érdekes, mert a 41 éves sztár barátnője, Ruth Wilson is Budapesten tartózkodik. A kommentelők szerint a magyar szépség igen lealacsonyította magát azzal, hogy egy hullarészeg férfival enyelgett, azonban sokan megvédték, miszerint bárki ugyanezt tette volna a helyébe, ha egy ilyen nagyszerű emberrel hozza össze a sors. Volt, akinek szent meggyőződése, hogy egy hazai társaság itatta le Jude-ot, hogy lefilmezhesse... Vajon mi lehet az igazság?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.