Késsel kényszerítette a sofőrt a szexre

Megerőszakolta a taxist Angelina Jolie hasonmása, kétszer is

Átlagos utasként szállt be, de hamarosan szexre éhes amazonná változott egy román nő, aki szembetűnően hasonlít Angelina Jolie-ra, legalábbis külsőleg. A nő azt akarta, hogy a taxis szeretkezzen vele.

2014.04.09 18:29ma.hu

Azt hihetnénk, hogy egy nő, aki kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra, az épp emiatt fog az újságok híreibe kerülni, ám egy román nő mással érdemelte ki a nem túl dicső hírnevet. A 31 éves Luminita Perijoc egy alapos bevásárlás után intett le egy taxit és azt kérte a sofőrtől, hogy vigye őt haza a csomagjaival együtt a Tulceában lévő lakására. A 35 éves Nicolae Stan azonban alighogy elilndult, a nő váratlanul rávetette magát és azt követelte, hogy tegye a magáévá. A sofőr először megpróbált ellenállni, de elmondása szerint ekkor a nő előhúzott egy 10 centis kést és azzal kényszerítette az aktusra.

Miután ez megtörtént, a nő repetát akart, amit még valahogyan összehozott a taxis, de harmadjára képtelen volt teljesíteni, ekkor a nő legalább hatszor megszúrta őt a késsel. Szerencsére a sérülések nem voltak súlyosak, és a sofőrnek sikerült elmenekülnie, és a mobilján értesítenie a rendőrséget. Az Angelina-hasonmásként modellkedő nő eleinte megpróbálta saját magát áldozatként beállítani a bíróság előtt, de a taláros testület elutasította a vádjait, és öt év börtönre ítélték. Másodfokon négy év felfüggesztettre mérsékelték a büntetését, mivel időközben erős gyógyszerekkel kezdték kezelni a pszichés problémái miatt - számolt be a Daily Mirror.

Fotó: freedigitalphotos.net/kibsri

Nicolae Stan elmondta, hogy le tudta volna győzni a nőt, de attól félt, hogy az emberek úgyis azt fogják hinni, hogy ő erőszakolta meg a nőt, ezért inkább a menekülést választotta, miközben ügyelt rá, hogy ne okozzon fájdalmat a nőnek. "Azt hiszem, nem lehetett hozzászokva, hogy valaki nemet mondjon neki, mert amikor elutasítottam, dühbe gurult" - vallotta a férfi a bíróságon. "Elővett egy kést és kényszerített, hogy levetkőzzek és szeretkezzek vele. De nem volt elég neki, és újra szerette volna. Amikor nem voltam hajlandó erre, ő megtámadott a késsel és kényszerített a szexre, miközben folyamatosan szurkált."

A legrosszabb mégis az volt a taxisofőr számára, hogy az emberek most mindannyian róla beszélnek, afféle "helyi hírességgé" vált az eset után. "Nem értik, miért nem voltam hajlandó a szexre, de nem tudják, milyen érzés, amikor egy őrült nő kiabál veled, miközben késsel bökdös" - magyarázta. "Csak néznek rám és aztán kinevetnek. De azt hiszem, bárki képtelen lenne teljesíteni egy késsel a torkán, még ha magával Miss Romániával lennének is!" - jegyezte meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.