Való Világ 6

Így kérte meg Simon Charlotte kezét

Az időpont még titok, de hetedhét országra fog szólni a lagzi.

2014.04.05 08:15ma.hu

Benkő Dániel élő adásban adott tanácsokat a fiatal párnak, és a nagy egyetértésben végül oda lyukadtak ki, hogy VV Simon meg is hívta az esküvőjükre a lantművészt. Azt is megtudhattuk az eljegyzési gyűrű kapcsán, hogy Charlotte-nak van egy pillangó-tetoválása, ami az újjászületést jelenti.

A két egykori villalakó a tervek szerint összeköltözik, de Dániel úgy véli, ezzel még várni kéne. Akár csak az egybekeléssel is, mert a házasságok 60 százaléka tönkremegy, a maradék 40 pedig vagy becsületből vagy a félelem miatt marad egyben - figyelmeztette a fiatalokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.