Körútján történt az eset

Megtámadták a kéz és láb nélküli Nick Vujicic-ot

A motivációs tréner saját maga posztolta Facebookra a képet, hogyan támadták meg prédikációs körútjának egyik állomásán.

2014.04.03 09:48ma.hu
hirdetés
Facebook-posztja szerint megtámadták ők az iskolások - szeretettel

Nem kell megijedni, a karok és lábak nélkül született emberként híressé vált nemzetközi hírű prédikátor, szónok és motivációs tréner nem került komoly bajba, mindössze Hawaii-n járt, hogy a fogyatékosságról, a reményről és a keresztény hitről tartson előadást a Hana iskolában, mikor a diákok letámadták, rázúdították szeretetüket, és teleaggatták nyakát füzérek sokaságával. A kommentekben senki sem támadta igen félrevezető posztja miatt, inkább gratuláltak neki, hogy milyen jól néz ki és mennyire boldog.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.