Már unja az eddigi tetkókat a rekorder

Lézerrel szedette le a tetoválásait - hogy még többet csináltathasson

Több mint 2,2 millió forintnyi pénzébe került és fájdalomból is bőséggel kijutott a "legtetováltabb férfi" címet viselő Matthew Whelannek, de megszabadult a tetkói egy részétől - hogy a helyükre újat csináltathasson.

2014.03.31 07:33ma.hu
Fotó: YouTube

Tetkókirályként ismerik Mathew Whelant nemcsak Angliában, de szinte a világon mindenütt, a 34 éves brit férfi most mégis lézerkés alá feküdt, hogy eltávolíttasson néhány figurát a testéről. A férfi, aki eddigi élete során mintegy 30 ezer fontot (11,2 millió forint) költött arra, hogy teste egész felszínét tetoválás borítsa, beleértve az egyik szemgolyóját is, most újabb 2,2 millió forintnyi összeget költött arra, hogy ezek egy részét eltávolítsák. Az összesen hat alkalomból álló, nem épp fájdalommentes beavatkozást azonban Whelan nem azért vállalta, mert szeretne újra emberi külsővel élni, épp ellenkezőleg: csak helyet akart csinálni a következő tetkóinak.

"Úgy gondolok magamra, mint egy művészeti galériára. Egy idő után a művészet elöregszik, és az emberek valami újra kíváncsiak, így érzek én a tetoválással szemben is" - idézte a férfit a Daily Mirror. Csakhogy a bőrén már elfogyott a szabad felület, ezért nem tudott úgy újat mutatni, hogy előtte ne tüntetett volna el néhány régit. Most legfőképp a karján, a kezén és a lábszárán lévő tetoválások látták a kárát a nagy megújulásnak, ami jelenleg még fájdalmas hólyagokkal jelzi a gyógyulási folyamatot, és különös módon a birminghami férfi még örül is ezeknek a hegeknek.

"Néhány barátom úgy hiszi, bolond vagyok, és talán tényleg furcsának tűnök pár embernek, de a saját magam szemében én egy élő vászon vagyok" - mondta. Miközben beismerte, hogy furcsa volt látni a saját bőrét, már alig várja a napot, amikor újra rávarrnak valamilyen mintát. "Ha rajtam múlna, már holnap ott lenne, de meg kell várni a beavatkozással azt, hogy teljesen begyógyuljanak a lézeres festékeltávolítás sebei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.