Ott tényleg a lét volt a tét

Éjfélkor szabadult VV Segal Márianosztráról - hófehér limuzin várta

VV Segal luxusbörtönből került valódi rácsok mögé: kilenc kemény év van az egykori Való Világ-lakó mögött. Szabadulásakor rokonai és VV Indián várta, barátnőivel és egy fehér limuzinnal.

2014.03.30 08:57ma.hu

Vasárnap nem sokkal nulla óra után elhagyta a börtönt a miskolci valóságshowhős - írta a BorsOnline. A férfi közel 9 évet töltött bezárva, azt követően, hogy 2005. június 19-én kommandósok fogták el egy fővárosi áruház parkolójában.

Autójukban ugyanis 38 ezer darab ecstasy tablettát és fél kiló kokaint találtak. 2007 májusában, óvadék ellenében szabadult, majd 2009. február 23-án jogerősen ítélték el hét évre. 2010. január 6-án jó magaviselete miatt szabadult. Majd egy közúti igazoltatás során ismét lecsukták, az ügyészség ugyanis fellebbezett a kiengedése miatt.

VV Segalt rokonai és barátai várták a börtön előtt, VV Indián hófehér limuzinnal ment érte. Nézze meg a szabadulás felvételét >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.