"Ilyenekkel" nem foglalkoznak

Megvolt a tökéletes hely, mégse adták össze ott a párt

Nem köntörfalazott az osztrák üdülőhely tulajdonosa, amikor megtudta, hogy egy meleg pár szemelte ki a kastélyt az esküvője helyszínéül: közölte, hogy nem hajlandó teret adni az "efféle eseményeknek".

2014.03.27 16:56ma.hu

Csalódott volt egy meleg pár, akik hiába találták meg álmaik esküvőjének helyszínét, a rendezvények szervezésével is foglalkozó hoteltulajdonos egész egyszerűen nem volt hajlandó kiadni a kastélyt a párnak és vendégeinek. A felső-ausztriai Hochzeits-Schloss Altenhof - ami kedvelt esküvői helyszín - vezetője nem finomkodott, amikor meg kellett fogalmaznia az elutasítása okait, pontosabban a már lefoglalt időpont törlését: "Hívő katolikusként a legkisebb megértést sem tanúsítom az efféle kapcsolatok iránt, és nem vagyunk hajlandóak teret biztosítani az ilyen eseményeknek" - írta.

A sors iróniája, hogy a hely honlapjának tetején épp egy Elton Johntól kölcsönzött idézettel csalogatják a házasodni vágyókat, miközben a zenész évekkel ezelőtt beismerte, hogy meleg és köztudottan hosszú ideje egy férfival él együtt. Az idézetben Elton John arra emlékeztet, hogy a tökéletes eseményekhez nem szabad elfelejteni a bevett hagyományokat kombinálni a friss, új ötletekkel. A brit sztár 2005-ben tartott ünnepséget abból az alkalomból, hogy bejegyzett élettársként fogadták el egymást David Furnish üzletemberrel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.