Való Világ 6

Neten árulja Zsófi gyűrűjét VV Ádám

Egyesek szerint VV Ádám az "év genyója", mások szerint pont ezért bocsátotta árverésre, hogy feszültséget generáljon, de eszében sincs eladni...

2014.03.27 16:14ma.hu

VV Zsófi a legutóbbi párbaj előtt - a szokásoknak megfelelően - nem engedte ki személyes tárgy nélkül villatársát, ezért szerencsegyűrűt adott az általa támogatott Ádámnak. Mivel az ajándék nem hozott a fiú számára szerencsét, a jóvágású Ádám mégis meglátta a lehetőséget a kölcsönbe kapott ékszerben.

Meghirdette ugyanis a sírós cuki kislány gyűrűjét, mégpedig eladásra: aki a legtöbbet mond, annak adja. Persze, hol itt az üzlet, ha nem milliókról beszélünk -  gondolhatta Ádám, aki állítólag a 100 ezres ajánlatot is csak lesajnálta.

Azonban a poszt kommentjeiben pusztán kecskét és mindössze ötvenezret kínáltak a becses tárgyért, a csalódott egykori villalakó végül azzal védte ki a többség haragját, hogy nem is gondolta komolyan, csak fel akarta bosszantani a népet. Sikerült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.