Tíz év után szakított a sztárpár

Ez is véget ért: válik Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Hollywoodban a párok állandóan összejönnek és szakítanak, de sokáig úgy tűnt, Gwyneth Paltrow és a Coldplay frontembere, Chris Martin a szabályt erősítő kivételnek számítanak. Most őket is utolérte a vég.

2014.03.26 08:42ma.hu

"Szomorúsággal telt a szívünk, amiért úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk" - közölte a Goop című életmód-honlapján Gwyneth Paltrow, aki a Coldplay frontemberével, Chris Martinnal tíz éves kapcsolatnak vet véget. A színésznőnek és zenész férjének egy 9 éves lánya és egy 7 éves fia van, kapcsolatuk pedig mindvégig úgy tűnt nemcsak a külvilág előtt, de a közeli barátok számára is, hogy megingathatatlan, és ők lesznek az üdítő kivétel a minden napra jutó hollywoodi szakítások és párkapcsolati zűrzavarok közepette.

Ám a 41 éves Gwyneth és 4 évvel fiatalabb férje most beismerte, hogy már egy éve küzdöttek azért, hogy megpróbálják megmenteni a házasságukat, de az úgynevezett "tudatos különválás" sem vezetett eredményre. A pár az elmúlt időszakban azzal próbálkozott, hogy hol közösen, hol teljesen külön éljenek, megtapasztalva így mindkét változat előnyeit és hátrányait, és végül arra jutottak, hogy bár nagyon szeretik egymást, jobb, ha elválnak. "Ennek ellenére mi mindig egy család maradunk, és sok tekintetben közelebb állunk egymáshoz, mint valaha" - teték hozzá a közös közleményben.

A pár a bejelentés közzététele előtt Apple-lel és Mosesszel a Bahama-szigetekre vonultak el, hogy átvészeljék a szenzációra éhes újságírók kérdezősködéseit. A hír megjelenése után nem sokkal a színésznő által üzemeltetett weboldal összeomlott.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.