Will Turner? Legolas?

Csillagot kap Orlando Bloom

Csillagot kap Orlando Bloom brit filmsztár, A Gyűrűk Ura-trilógia Legolasa április 2-án a hollywoodi Hírességek sétányán. A sztár a 2521. csillag tulajdonosa lesz majd.

2014.03.21 18:21MTI
youtube.com

A 37 esztendős színész az ünnepélyes ceremónián a 2521. csillagot kapja meg a híres Kínai Színház előtt.

Canterbury szülötte színészi tanulmányai után az Oscar Wilde szerelmei című filmben debütált Stephen Fry és Jude Law oldalán. Igazi sztár azonban Peter Jackson A Gyűrűk Ura-trilógiájával lett, amelyben Legolas szerepében szerették meg a nézők. Gore Verbinski rendezésében A Karib-tenger kalózai újabb kiugrást jelentett számára. Később Ridley Scott Mennyei királyság című filmjének főszerepét kapta meg, majd az Elizabethtown című Cameron Crowe-vígjátékban aratott sikert.

Peter Jackson új Tolkien-trilógiájában, A hobbitban is visszatért, és szerepelt a tavalyi cannes-i filmfesztivál záró filmjeként vetített, Zulu című thrillerben Forest Whitakerrel.

A csillagavató ünnepségen Whitaker is köszönti majd, és a vendégek között lesz David Leveaux rendező, aki Bloommal állította színpadra a közelmúltban a Rómeó és Júliát a Broadwayn.

A színész, aki több karitatív szervezetben dolgozik, az UNICEF jószolgálati nagyköveteként Nepálban és Afrika déli részén is járt, márciusban pedig szíriai menekülteket látogat meg Jordániában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.