Micsoda lélekjelenlét!

Egy matrac mentette meg a harmadikról kizuhanó kisfiú életét

Egy költözködő pár lélekjelenléte mentette meg egy magasból kizuhanó kisgyermek életét: matracot dobtak a fiú alá, még mielőtt az földet ért volna.

2014.03.20 19:47MTI
freedigitalphotos.net

A házaspár észlelte, hogy a hároméves fiúcska ki fog esni a Los Angeles egyik külvárosában lévő ház harmadik emeletéről, és azonnal értesítette a tűzoltókat. Mire azok kiérkeztek, ők maguk mentették meg a gyermeket - közölte közleményében a burbanki tűzoltóság.

Konrad és Jennifer Lighter az ABC7 helyi televíziónak elmondták, hogy a gyermek kimászott a lakóépület harmadik emeleti ablakából és egy összekötő kábelen himbálózott.

A pár azonnal letette a földre a kezükben lévő matracot, és megpróbálták a lehető legpontosabban a gyermek alá helyezni.

"Csak akkor döbbentünk rá, hogy a fiú leesik, amikor már a kötélen lógott, ekkor már tudtuk, hogy nem fog tudni visszamászni az ablakon - mondta Jennifer Lighter. Megpróbáltam elkapni, és amilyen gyorsan csak lehet a matracra fektetni - tette hozzá férje.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.