Egész kommandós egység vonult ki

Pisztolynak hitték, pedig csak tetoválás volt a hasán

Egy teljes kommandós egység vonult ki egy férfi házához és mesterlövészek vették körül, azt feltételezve, hogy fegyverrel fenyegetőzik - pedig csak a hasára volt tetoválva egy pisztoly.

2014.03.19 16:30ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Felfegyverkezve, lövésre készen vették körbe az amerikai Maine államban, Norridgewockban élő Michael Smith házát és határozottan felszólították, hogy adja meg magát, miután a közelben dolgozó közmunkások jelentették, hogy egy pisztollyal fenyegette meg őket. Kis idő múlva a rendőrök voltak a legjobban meglepve, amikor álmos szemmel kibotorkált a gyanúsított, és kiderült, hogy csak egy tökéletesen élethű tetoválás van a hasán, ami pont úgy néz ki, mintha a nadrágja övébe lenne bedugva egy pisztoly.

Amint a News13 című amerikai hírportál beszámolt róla, az éjszakai műszakban dolgozó férfi épp hazatért és aludni készült, amikor nem messze a házától elkezdték levagdosni a villamosvezetékekhez túl közel nőtt faágakat - ami eléggé nagy zajjal járt. Smith viszont szeretett volna pihenni, és ahogy az ágyból kiugrott, csak egy nadrágot kapott magára, a felsőtestét viszont csupaszon hagyta, és így rohant ki, hogy hangot adjon nemtetszésének.

A férfi azt mondta, korábban soha nem volt még efféle problémája a tetoválása miatt. A rendőrség végül nem indított eljárást ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.