"Igen, mindenki kimenekült"

Porrá égett Miley Cyrus turnébusza, útközben csaptak fel a lángok

Csak egy kupac égett fémdarab maradt abból a turnébuszból, amivel Miley Cyrus csapata utazott az amerikai koncertkörútja következő állomására, New Orleansbe. A tűz okát még nem tudják.

2014.03.19 09:01ma.hu
Fotó: Instagram

Kigyulladt és teljesen elégett az a turnébusz, amivel Miley Cyrus stábja utazott Houstonból New Orleansba, az amerikai koncertkörútja soron következő állomására. A Bangerz elnevezésű turnén fellépő csapat tagjainak szerencsére még időben sikerült elhagyniuk a buszt, mikor a lángok felcsaptak, így senki sem sérült meg - nyugtatta meg a rajongókat Miley húga, Noah a Twitteren közzétett bejegyzésében, és egy videót is feltett a lángoló buszról az egyik megosztóoldalra.

A kishúg arra nem tért ki, hogy Miley is ezzel a busszal utazott-e, de az ABC amerikai hírportál értesülései szerint ő már korábban elindulhatott, sőt, meg is érkezett New Orleansba, mert többen jelezték, hogy látták őt fánkot enni a város egyik népszerű pontján. A szerda estére tervezett koncert a jelentések szerint az eredeti időpontban elkezdődhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.