48 éve lőhették meg a nőt

Pisztolygolyó volt a fejében, de nem tudta

Már tíz éve zavarta, de csak most ment el orvoshoz a nő a panaszaival, amikről kiderült, hogy egy pisztolytöltény okozza. A nő emlékei szerint 48 évvel ezelőtt kerülhetett a koponyájába.

2014.03.18 09:39ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Fogalma sem volt a 62 éves betegnek, hogy egy töltény okozza az állandó orrdugulását és a fejfájását, de tíz év után már eléggé ráunt, ezért orvoshoz fordult a panaszaival. A Want China Times című kínai lap szerint a csak vezetéknevével azonosított Zhao asszony orrüregéből a sebészek egy 2,5 centis golyót távolítottak el, ami nagy valószínűség szerint 48 évvel korábban került a nő fejébe - ám az még az orvosok előtt is rejtély, hogy hogyan került a koponya elülső részébe.

A golyó ugyanis a nő halántékánál hatolt be, amikor Zhao asszony mindössze 14 éves volt. A Want China Times arra nem tért ki, hogy pontosan hogyan keveredett a kamaszlány a lövöldözésbe, ám ahogy most mondta, akkoriban azt hitte, csak egy kavics ütötte meg a fejét. "'Boldog vagyok, amiért a golyó nem ölt meg, és hálás vagyok azért, hogy lehetőséget kaptam rá, hogy éljek, hogy családom legyen" - mondta a Kína északkeleti részén élő nő.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.