Súlytalanságban vizsgálják a szexet

"Honnan tudja a sperma, hogy merre van a felfelé?"

Furcsa, sőt, kissé már-már bizarr tanfolyamot indítottak egy osztrák iskolában: arra tanítják a szigorúan felnőtt diákokat, hogyan működik a szex és milyen részletekre kell figyelni, ha nincs gravitáció.

2014.03.14 12:29ma.hu


"Szex az űrben" címmel indított felnőttképzést egy alsó-ausztriai felnőtt oktatási központ, a tanítást pedig nem kisebb tekintély, mint a Bécsi Egyetem asztrofizika szakértője, Johannes Leitner professzor vezeti. A pölteni kurzuson a diákok megtudhatnak mindent, amit az űrbéli szex elméletéről csak tudni lehet - számolt be az Austrian Times című osztrák hírhonlap.

"A téma rendkívül fontos a jövőkutatás szempontjából, különösen ha olyanokra gondolunk, hogy egyre jobban terjed az űrturizmus, és nagy népszerűségnek örvend az a program is, melynek során először embert küldenek majd a Marsra" - magyarázta a professzor. A tanfolyam során az érdeklődők megkaphatják a választ az olyan kérdésekre, mint például honnan tudja a sperma, hogy merre van a felfelé, amikor nincs gravitáció, vagy miben különbözik a szex, ha súlytalanságban próbálkozunk vele.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.