Imádja a sebességet a műsorvezető

Lepipálta a férfiakat is: Porschéval száguldozott Lilu

Őrületes sebességre váltott Lilu! A műsorvezető mindig tud meglepetéseket okozni, most például férfiakat megszégyenítő módon száguldozott egy Porschéval. Lilu elárulta, ugyan életében először vezetett versenypályán, de a kocsikért gyermekkora óta odavan.

Hipersebességgel száguldott Lilu a Porschéban képgaléria

2014.03.13 15:29ma.hu

Lilu mindig is rajongott az autókért és a sebességért, amihez édesapja különleges matchbox-gyűjteménye is hozzájárult. „Nagyon szeretek vezetni, szívesen kipróbálok bármilyen járművet a Porschétól a tankig. Már gyermekkoromban is érdeklődtem a kocsik iránt, apukámnak volt egy matchbox gyűjteménye, amit mindig csodáltam, óriási boldogság volt, amikor nekem adta ajándékba. Most pedig fiús anyukaként újra kisautók között élem a mindennapjaimat” – árulta el a műsorvezető, akinek kisfia születése óta a biztonság az első.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Hosszú évek óta vezetek, korábban volt egy sportos kocsim is, de amióta Dávid megszületett, a nagyobb és biztonságos négykerekűekre esküszöm. Nagyon jó érzés volt egészen más vezetési stílusban száguldozni, mint ahogy azt megszoktam. Korábban sohasem vezettem versenypályán, óriási élmény volt, hogy nem kellett a forgalomra koncentrálnom, csak magamra és a legnagyobb sebességre figyeltem.

Az ilyen különleges pillanatokat a követőimnek is szeretném megmutatni a közösségi oldalamon. A leggyorsabb internet segítségével azonnal posztolhatok is, így rögtön megoszthatom életem fontos momentumait
” – monda Lilu, aki azt is bevallotta, hogy korábban egyáltalán nem netezett, még egy fotó feltöltése is kisebb nehézséget okozott számára.

Régebben egyáltalán nem érdekelt az internet, bevallom őszintén, nem is nagyon értettem hozzá. Azonban amióta elindult a blogom és a Facebook oldalam, teljesen megváltozott a hozzáállásom. Megtanultam posztolni az okostelefonomról, és mostanra nagyon élvezem” – tette hozzá a műsorvezető.

A legnagyobb sebesség élménye azonban nem csak Lilunak jár, az egyik hazai mobilszolgáltató által indított legújabb játékának három szerencsés nyertese kipróbálhatja a műsorvezető által tesztelt Porschét, valamint gazdára talál egymillió forint is. Részletek a szolgáltató weboldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.