Megsértette a domina a tűzvédelmi szabályokat

Leláncolta és megalázta a férfiakat - mégsem ezért büntették meg

Női ruhába öltöztette, láncra verte, tejszínhabbal fújta le a hozzá forduló mazochista férfiakat, mégsem a tiltott szex miatt büntették meg a dominát. Vétke az volt, hogy "megsértette a tűzvédelmi szabályokat".

2014.03.13 08:29ma.hu

8000 fontra (3 millió forint) büntették a 41 éves Lorraine White-ot, aki valóságos bűnbarlangot rendezett be házának alagsorában láncokkal, bilincsekkel és különféle szexuális kínzóeszközökkel, klienseit pedig gyakorta öltöztette női ruhába, leláncolta őket és tejszínhabbal fújta le a testüket. A büntetést azonban nem a perverz szexuális szolgáltatás miatt sikerült begyűjtenie, hanem egy teljesen banális ok miatt: megsértette a tűzvédelmi szabályokat.

A tűzoltók másfél éve, 2012. október 30-án kaptak riasztást a nő stockporti (Anglia, Manchester) lakásához, miután egy szivárgó gázradiátor tüzet okozott. A tűzoltók alaposan megküzdöttek vele, mire sikerült bejutniuk a zárt ajtón keresztül, és csak akkor lepődtek meg igazán az eléjük táruló látványtól. Amikor kérdőre vonták a lakás tulajdonosát, kiderült, hogy neki fogalma sem volt arról, hogy gondoskodnia kellene a magasabb szintű tűzvédelemről, mindössze egy kézi működtetésű tűzjelző készülék volt a lakásban, a vészkijárat pedig teljesen le volt zárva - számolt be a Daily Mirror az esetről.


A bűnbarlangban a tűzoltók több doboznyi dinitrogén-oxidot, kéjgázt is találtak, ami módosult tudatállapotot okoz. "Megkérdezték tőle, mi történne, ha a tűz épp akkor tört volna ki, amikor a kliensei épp a kéjgáz hatása alatt vannak, magatehetetlenül. Azt mondta, ez a lehetőség fel sem merült benne" - mondta Elizabeth Dudley-Jones ügyész. A nő állítólag azzal védekezett, hogy sosem volt túl szigorú domina, laza rabláncok, esetleg maszk gátolhatta a klienseket a mozgásban, inkább a megaláztatáson volt a hangsúly: házimunkát csináltatott velük és női ruhába öltöztette.

A most meghozott ítélet szerint az egykor kozmetikusként dolgozó White négy ponton sértette meg a tűzvédelmi szabályokat: nem végzett kockázatelemzést, nem telepített megfelelő tűzjelző rendszert, nem biztosította a vészkijárat szabad elérését és nem volt vészvilágítás sem telepítve. A vétségekért 5000 font volt a büntetés, további 3000 fontot kell lerónia a költségek megtérítésére, és 120 font jár egy áldozatnak - bár a brit lap beszámolója arra nem tért ki, hogy az egyik szexrabszolgáról van-e szó, vagy a tűzben sérült meg valaki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.