Március 17-én adják át az emlékművet

Kate Winslet csillagával bővül a Hírességek sétánya

Március 17-én újra Los Angeles egyik leghíresebb sétányára, a Hollywood Boulevardra gyűlik össze a sztárvilág számos képviselője, hogy felavassák és megünnepeljék Kate Winslet csillagát.

2014.03.12 12:33MTI
Fotó: MTI

Csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán Kate Winslet március 17-én. Az Oscar-díjas brit színésznőé lesz a 2520-as számú csillag. Winsletet a Titanicot rendező James Cameron és Kathy Bates színésznő méltatja majd az ünnepségen.

Kate Winslet A felolvasó című drámában nyújtott alakításáért kapta meg a legjobb női főszereplő Oscar-díját, de több alkalommal is jelölték a legrangosabb hollywoodi elismerésre. A színésznő legújabb filmje a Jason Reitman rendezte Nyárutó, amelyben Josh Brolin a partnere, nemrég került a mozikba. Kate Winslet Golden Globe-jelölést kapott alakításáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.