Teljesen élethű az elkészült mű

Döbbenet: így készült a fotóminőségű ceruzarajz az Oscar-selfie-ből

Első ránézésre gondolkodás nélkül vágnánk rá a képre, hogy az elhíresült Oscar-selfie kinyomtatott példánya. Aztán jön a döbbenet, mert kiderül, hogy ceruzával készült. Íme, a bizonyíték!

2014.03.12 11:15ma.hu
Fotó: YouTube

Ha nem a saját szemünkkel látnánk az elkészítés teljes, bár felgyorsított folyamatát, aligha hinnénk el, hogy a képen nem a híres Oscar-selfie egy kinyomtatott példányát látjuk, hanem egy színes ceruzákkal készített rajzot. Még így is igencsak nehezen hiszünk a szemünknek, pedig kénytelenek vagyunk.

A képet Heather Rooney, egy 20 éves művészet szakos diák készítette, elmondása szerint "nagyon hosszú ideig", mintegy 2,5 órájába telt az alkotás - bár erre egy Facebook-felhasználó csodálkozva jegyezte meg, hogy szerinte a "nagyon hosszú idő" inkább 1-2 napot jelent, a 2 óra ehhez képest nagyjából annyi, mint előkészíteni a papírt és a ceruzákat.

A folyamatról készült videó mindenesetre lenyűgöző!

)

Emlékeztetőül íme az eredeti fotó:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.