Minden nap nőnap

Rendeljen rosszfiút - még Berki Krisztiánt is megkaphatja

Ügyeletes rosszfiú, sztárceleb - ezekkel a jelzőkkel hirdetik a legújabb médiasztárt az interneten. Berki Krisztián televíziós szereplései mellett időt szakít más pénzkereseti módokra is.

2014.03.08 19:59ma.hu

Hivatalos rendezvényszerző hirdeti a legutóbb herevasalásával a figyelem középpontjába kerülő celebet. Berki Krisztián garantálja a partik hangulatának felpezsdítését, méghozzá személyes jelenlétével.

Ha kell, italt kever, élménybeszámolót tart, sőt, kötelezően fényképezkedik és csupasz bőrre autogrammot is ad - mindez benne foglaltatik az órabérében.

Extra akcióként élete párjával, Pamelával együtt is megjelenik - ekkor a díjazásuk olcsóbb, mintha külön-külön tennék tiszteletüket (Best buy, special offer)

A közösségi média természetesen már ráharapott a hírre, de a herevasalás után már sok mindennel nem lehet őket meglepni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.