Ukrán válság

Oscar-átadás: az orosz állami tévé kivágta Jared Leto Ukrajnáról mondott szavait

Jared Leto kapta vasárnap este Hollywoodban a 86. Oscar-gálán a legjobb férfi mellékszereplőnek járó arany szobrocskát a Mielőtt meghaltam című filmben nyújtott alakításáért.

2014.03.04 11:21MTI
Forrás: youtube.com

A Pervij kanal orosz állami tévécsatorna kivágta Jared Leto amerikai színésznek az Oscar-díj átadóján Ukrajnáról és Venezueláról mondott szavait, azt a részt, amikor azokhoz szólt, akik álmaik megvalósításáért küzdenek - írta kedden az Ukrainszka Pravda című ukrán hírportál.

Jared Leto kapta vasárnap este Hollywoodban a 86. Oscar-gálán a legjobb férfi mellékszereplőnek járó arany szobrocskát a Mielőtt meghaltam című filmben nyújtott alakításáért.

A színész-zenész a film alkotóin kívül édesanyjának és fivérének mondott köszönetet azért, hogy valóra válthatta álmát, majd azt mondta, ezen az estén Ukrajnától Venezueláig azokra is gondol, akik hozzá hasonlóan valóra akarják váltani vágyaikat.

"Azt szeretném mondani, hogy mi itt vagyunk, miközben maguk azért küzdenek, hogy megvalósítsák álmaikat, hogy életre keltsék a lehetetlent" - fogalmazott, hozzátéve, "ma este magukra gondolunk".

A Pervij Kanal a korábbi tervektől eltérően nem közvetítette élőben az Oscar-gálát, a döntést az ukrán válsággal kapcsolatos hírek elsődlegességével, azok "nagy számával" indokolták. A díjátadóról készült felvételt pedig "korrigálták".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.