Virtuális jelmezpróba

Király Viktor szuperhős, Béres Alexandra eszkimó lett + FOTÓK

Virtuális jelmezekbe bújt négy híresség, ráadásul ha valamelyik öltözet nem tetszett nekik, egy mozdulattal tudtak másikba "bújni" az egyik mobilszolgáltató különleges alkalmazásának segítségével.

Virtuális próbafülkében próbálgattak a sztárok képgaléria

2014.02.28 15:29ma.hu

Ki ne szeretett volna akár csak rövid időre is űrhajós vagy szuperhős lenni? Sztárjaink sincsenek ezzel másként, ráadásul most egy különleges alkalmazás segítségével egyetlen mozdulattal, kényelmesen kipróbálhatják, milyen szuperhősnek vagy épp eszkimónak lenni, és még az átöltözéssel sem megy el a rengeteg idő.

Király Viktor gyermekkora óta rajong a képregényekért, ezért az énekes boldogan öltötte magára a szuperhős jelmezt a virtuális Próbafülkében. Iszak Esztiben a virtuális próba gyermekkori emlékeket ébresztett, és elárulta, legemlékezetesebb jelmeze a pattogatott kukorica kosztüm volt - igaz, mint mondta, pár perc múlva már egyetlen kukorica sem lógott rajta, de szerencsére addigra már értékelték a jelmezeket az iskolai tanárai.

Rajtuk kívül Puskás Peti, Béres Alexandra és Garami Gábor rádiós műsorvezető is minden jelmezt felpróbált a Próbafülkében. A sztárok gyermeki örömmel nézegették, hogyan mutatnának felfedezőként, eszkimóként, hajóskapitányként vagy szexi matrózként. Király Viktor bevallotta, hogy mindig is szeretett volna szuperhős lenni, és most ki is élvezte minden pillanatát, de egyúttal felidézett egy régi emléket is.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Mindig is jelentős szerepet játszottak az életemben a jelmezek, hiszen Amerikában a Halloween fontos ünnep. Az az igazság, hogy nagyon lusta voltam a kosztümjeimmel bíbelődni, ezért például a Batman jelmezem egy fekete szemeteszsákból és egy övből állt” – emlékezett vissza Viktor.

Mindig is rajongtam a képregényekért, ezért örülök, hogy most végre megnézhettem, hogy állna egy rendes szuperhős szerelés. Nagyon jól éreztem magam próba közben, bevallom, legutóbb 9 éve volt rajtam jelmez. Mostanában a beöltözős bulikra nem erőltetem meg magam. Ha valaki megkérdezi, hogy minek öltöztem, azt szoktam mondani, hogy az ikertesómnak, Bennek” – tette hozzá nevetve az énekes.

Iszak Eszti sokkal kreatívabb Viktornál, sőt a műsorvezető egyenesen rajong a jelmezekért. Elárulta, hogy általában még a szülinapját is beöltözős bulival ünnepelik barátaival. „Nagyon szeretek vásárolni és próbálgatni, de semmit nem veszek meg, amíg nem vagyok benne biztos, hogy jól áll. A virtuális Próbafülkében is nagyon jól éreztem magam, tetszettek a jelmezek. A kedvencem az eszkimó és a felfedező volt” – magyarázta Eszti. – „Imádom a tematikus beöltözős bulikat. A barátaimmal tartottunk már 60-as, 70-es évek és szuperhősös partit is, ahol Wonder Womannek öltöztem” – mesélte a csinos műsorvezető.

A virtuális Próbafülke minden érdeklődőt vár február 27-től március 6-ig, naponta 11:00 - 19:00 óráig, az Allee bevásárlóközpontban, ahol bárki átélheti a felfedezés élményét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.