Rossz ötlet volt a buszra kötni a kocsit

Potyázni akartak, helyette autót törtek az idióta oroszok

Két leleményes orosz fickó azt hitte, megspórolhatja a benzint, ha az autójukat egy buszhoz kötik és azzal húzatják magukat, de a tervbe némi hiba csúszott, és egy perccel később már a rendőrnek magyarázkodhattak.

2014.02.26 18:29ma.hu
Fotó: LiveLeak

Az oroszok közlekedési melléfogásairól már eddig is legendába illő felvételek jelentek meg a világhálón, most viszont itt van egy, ami toplistás helyet érdemel. A két fickó arra gondolt, milyen jó móka lenne egy busszal vontatni az autójukat, igaz, azt nem tudni, hogy műszaki hiba állt-e a háttérben, vagy csak szimplán benzint akartak spórolni. Az biztos csak, hogy amikor a busz megállt, hogy felvegye az utasokat, az autó vezetője villámgyorsan ráakasztotta a vontatókötelet a busz vonóhorgára és a haverjával együtt várta, hogy elinduljon a konvoj.

A gond csupán az volt, hogy amikor a busz, és vele együtt a kocsi is elindult, senki nem ült a volán mögött, az ajtó meg nem nyílt ki, hogy a sofőr beugorjon. A következmény borítékolható volt: a busz kikanyarodott a megállóból, a kocsi meg egyenesen ment tovább, egyenesen bele az ott parkoló másik kocsi hátuljának. Slusszpoén, hogy épp arra járt egy rendőrjárőr, aki látta az egész jelenetet, úgyhogy igen gyorsan ki kellett találni valami hihető magyarázatot az autó tulajdonosának, ha meg akarta úszni a büntetést.

Bár a végkifejlet már nem derül ki a videóból, amit egy szemközti házból rögzítettek, nincsenek illúzióink: nincs az a mese, amivel ezt a sztorit a rendőrök előtt ki lehet magyarázni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.