VVCiki

Való Világ: Lilu már megint elszólta magát az élő közvetítés előtt

A villa királya önként távozott képzelt trónjáról: Gyúrós Józsi elhagyta a villát, és feladta a játékot. Bár ezt már az előtt tudhatták a nézők, hogy Józsi egyáltalán bejelentette. Hát igen, a műsorvezetők egyre gyakrabban szólják el magukat...

2014.02.22 23:30ma.hu

A Villában még mindig tartott a munkahét, de egyre fogy a játékosok lelkesedése és energiája. Pénteken sem voltak túlságosan feldobva, amikor elkezdődött a műszak, egyedül Charlotte mantrázta, hogy akarja a munkát, és küzd a fizetéséért. Józsi ráadásul meglepő bejelentést tett: nincs megelégedve magával, nem tetszik a haja, az izma, karikásak a szemei, hiányoznak a barátai, a családja, a barátnője, és haza akar menni. Józsi ezután kihívta Aureliot a nyugiszobába, hogy elmondja neki: elege van, elmegy. Aurelio elsírta magát, és győzködte kicsit Józsit. Józsi kihívta Zsófit is, neki is elmondja a nagy hírt, a lány persze "lesokkolódott". Gyöngyfűzés közben Aurelio egyből pletykálkodni kezdett, s elmondta a lányoknak, hogy Józsi haza akar menni, ám a lányokat nem nagyon dúlta fel a hír.

Aztán eljött a fizetés ideje. Az előző napokkal ellentétben a Főnök kifejezetten nagylelkű hangulatban érkezett a Villába, és mindenki boldog is lett volna a kapott összeggel, ha Zsófiban nem nyomja el a cukiságot a bosszúvágy: Zsófi ugyanis beköpte Aureliot, hogy három karkötővel többet akart leadni. Aurelion számon kérte a Főnök a csalást, ezután a szájhős tajtékzott és jól összevesztek Zsófival.

Józsi a nap folyamán sokat gondolkozott, majd megpuszilta a maciját, és eldöntötte: haza megy. A villalakók sorra látogatták Józsit, maradásra akarták bírni, több-kevesebb sikerrel. Ráadásul Iza is felkapta a vizet Zsolt szurkálódó megjegyzésén, dúlva-fúlva ment be a hálóba, majd megkérte Zsófit, aludjon Krisztián helyén. Persze Krisztiánnak hiába vág az esze, mint a beretva, már nyomon sem tudja követni a szitut, mindenesetre az őszinte srác itta meg a levét. Józsi még ellátta néhány jótanáccsal az őszinte srácot, hogyan lehet boldog.

A villalakók este különböző javakra licitálhattak, Krisztián egy édes kettesben eltöltött vacsorát nyert, Józsi egy fekvenyomó padot, Zsófi pedig egy szabadon választott ébresztő dalt. Krisztián a balhé után végül Iza helyett Vikit vitte vacsizni, de meggondolták magukat, ám túl későn: Iza nem állt kötélnek, ezért jól kibeszélték. Iza ráadásul alaposan megsértődött Vikire is. Este Krisztián még próbálkozott a jó csajnál egy bújással, de Iza nem vevő rá.

Az est legfontosabb eseménye volt, hogy gyúrós Józsi újra mélypontra került, és úgy döntött, hogy feladja a játékot. Ez nem először fordult elő nála, legutóbb néhány hete érezte úgy, ez nem megy neki, de akkor meggyőzte magát, hogy aki királyként költözik be a Villába, annak királyként is kell kijönnie, ezért maradt. A lelkesedése eddig tartott, pénteken újra bejelentette, hogy nem szeretne tovább a Villában maradni. Egy napnyi gondolkodási időt kapott, és szombat este élő adásban kérdezték meg, hogy végül milyen döntést hozott.

Ám még a Villa kapcsolása előtt Lilu azt találta mondani: Ma kiderült, hogy "megy vagy elhagyja a villát" a Gyúrós Józsi. Úgy tűnik, nem is volt más választás, mennie "kellett".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.