Nemcsak külsőre akar műanyag babává válni

Hipnoterápiával akar hülyülni, hogy igazi Barbie legyen

Láttunk már néhány megszállott Barbie-mániás nőt, aki mindent megtenne azért, hogy egyre jobban hasonlítson a kedvenc játékára, de ezek csak külsőségek. Blondie Bennett fejben is üres akar lenni.

2014.02.19 18:29ma.hu

Blondie Bennett a tinikora kezdetéig teljesen olyan volt, mint bármelyik átlagos lány, csinos, mosolygós, és főleg természetes. Aztán "találkozott" egy Barbie babával, és fokozatosan a megszállottjává vált, kamaszként már teljesen úgy öltözött, mint a kedvence, kiszőkítette a haját, és még azt is elérte, hogy egy Corvette-et vezethessen, mint az ő ideálja. 18 évesen egy játékboltban vállalt munkát, ahol még jobban ráerősített arra, hogy úgy nézzen ki, mint a Barbie, és hosszú ideig kettős életet élt: hol szőke műanyag babaként viselkedett, hol olyan nőként, amilyennek a barátai szerették volna őt látni.

Fotó: Facebook

"Az emberek azt hitték, majd kinövöm, de én gondoltam magamban, hogy amint elköltözöm otthonról, teljesen átváltozom Barbie-vá" - magyarázta a most 38 éves nő, aki időközben számtalan plasztikai műtétet is elvégeztetett, megnagyobbította a melleit, rendszeresen fújja magát barnító spray-vel, arcát botoxozza, ajkait pedig feltölteti, hogy még mesterségesebb legyen a megjelenése. Ám úgy tűnik, még ez sem elég neki, mert a többi Barbie-hasonmással ellentétben ő nemcsak külsőleg szeretne a szép, ámde üresfejű műanyag babához hasonlítani.

Ezért hát keresett egy hipnoterapeutát, aki vállalta, hogy egy kezeléssorozattal kiöli belőle a gondolkodás képességét, míg teljesen el nem butul a nő. Persze joggal merül fel a kérdés, hogy ennél jobban már hova, de úgy látszik, Blondie - aki mellesleg másfél éve változtatta meg a nevét Szőkére - biztosra akar menni.

"Már 20 kezelésen voltam, és kezdem érezni, hogy egyre zizibb vagyok minden alkalommal. Nemrég kimentem egy barátom elé a repülőtérre, és nem emlékeztem, hogy az indulási vagy az érkezési oldalra kell mennem. Egy másik alkalommal meg eltévedtem és három órán át kerestem az utat az anyám házához - ahhoz a házhoz, ahol felnőttem!" - örvendezett. "Azt akarom, hogy olyan legyek, mint egy műanyag szexbaba, és legnagyobb részben buta" - tette hozzá.

Jó úton jár...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.