Nem szokatlan a farsangi álruha a mirigyeseknek

Sipos Peti bevállalta: skótkockába ugrott és Axel Rose lett

Vicces maszkok, extrém jelmezek - az Irigy Hónaljmirigy tagjainál szinte mindennaposak, azonban a farsangi őrületben is szívesen bújnak egy-egy új karakter bőrébe. Sipos Peti idén sem feledkezett meg az ünneplésről.

2014.02.14 09:29ma.hu

Az Irigy Hónaljmirigy tagjainak minden nap farsang, Sipos Peti azonban idén a karnevál időszakára egyéni jelmezzel is készült. Gyerekként Teknőc Ernő bőrébe bújva tarolt az iskolai farsangon, most azonban Axel Rose-ként ünnepelt, kedvenc whiskyje mellett.

Gyerekkoromban mindig cowboy, vagy kéményseprő akartam lenni, mint akkoriban minden kissrác. A legemlékezetesebb azonban az volt, amikor a Dr.Bubóból ismert Teknőc Ernőnek öltöztem. Otthon szuper jelmezt készítettünk, egy letapétázott lavór volt a páncélom” – emlékezett vissza Sipos Peti.

Fotó: Redlemon

Ma már örülök, ha farsangkor nem kell beöltöznöm, hiszen szinte minden napomat jelmezben töltöm. Idén azonban skót hangulatban farsangoztam, előszeretettel öltözöm Axel Rose-nak, aki gyakran mutatkozik skótszoknyában. Nagyon szeretem Skóciát, és persze a fajdkakasos skót whisky is nagy kedvencem” – mondta Peti.

Peti fiai hozzá hasonlóan kreatívak és bevállalósak. Kisebbik gyermeke néhány évvel ezelőtt merész átalakításon ment keresztül, hogy képregényhőssé válhasson. „A fiaimmal is volt néhány emlékezetes pillanat, egyik évben a kisebbik fiam Kétarc karakterébe szeretett volna bújni a Batmanből. Nagyon bevállalós volt, hiszen még a feje egyik oldalán a haját is hagyta leborotválni, az arcát tojásfehérjével maszkíroztam el, és persze felemás ruhát is varrtunk neki” – tette hozzá az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.