Ön kinek drukkol?

VV Dávid nyerte a párbajt

No - Csobot Adél szavával élve - nem a főpárbajon, hanem a próbán. A kísérleti megmérettetést az egyik régi villalakó szervezte. A végeredmény nem kérdéses.

2014.02.10 23:03ma.hu

"Csinálunk egy PRÓBA PÁRBAJT?" felhívással VV Attila hivatalos Facebook-oldalán indult a teszt, mely során 2 darab választási lehetőség közül azt a kommentet kellett lájkolni, akire a VIKI-DÁVID párbajon szavaznánk - azaz arra a névre kellett nyomni, akit visszaküldenénk a villába. A nap folyamán folyamatosan változtak az arányok, de mindvégig Dávid volt a "nyerő", átlagosan 1,5-szeres fölénnyel. Persze, a VVapp használatakor mindössze egy szavazata van egy nézőnek, így nem garantált, hogy a való kiszavazás is ezt az eredmény hozza.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.