Négy éve eszi Norbi termékeit a győztes

Autóval díjazta a hűséget Schobert Norbi

Schobert Norbi valamilyen módon mindig meglepi rajongóit. Így tett most is a két és fél hónapon át tartó nyereményjátékában, melynek fődíja egy VW Up! személygépkocsi volt. A nyertes hölgy már 4 éve fogyasztja a márka termékeit.

2014.02.10 11:29ma.hu

Két és fél hónapos nyereményjátékra invitálta az egészségtudatos rajongókat Schobert Norbi, a játékban - amelyet a nevével fémjelzett Update márka mellett a Teletál Ételfutár és a Porsche Hungaria szervezett - minden olyan személy részt vehetett, aki a webshopban vagy üzletben történő vásárlása vagy ételrendelése során előírt számú pontot/hologramos matricát gyűjtött, s ezt egy erre a célra készített pontgyűjtő füzetben leadta az üzletekben kihelyezett nyereményládába vagy az ételszállító futárnak.

A játékban korlátlan számú pontgyűjtő füzettel lehetett részt venni. A sorsolás közjegyző előtt történt, a játék főnyereménye egy „move up!” felszereltségű, 75 LE- s Volkswagen Up! típusú személygépkocsi volt. A szerencsés nyertest még aznap értesítették telefonon. Vincze Anna egyetlen füzettel pályázott, ám ez is elegendő volt a győzelemhez. Mint kiderült, négy éve fogyasztja rendszeresen Norbi termékeit.

Schobert Norbi a győztessel és a nyereményautóval (Fotó: Sunhill)

Nagyon boldog vagyok, ez életem legnagyobb nyereménye. Éppen dolgoztam, amikor megcsörrent a telefon és közölték a jó hírt, hogy én nyertem meg a Volkswagen Up!-ot. Sikoltoztam örömömben, a kollégáim el sem tudták képzelni, hogy mi történt. Ahogy letettem a kagylót, rögtön ünneplésbe kezdtünk. Még most sem hiszem el. Régóta fogyasztom a Norbi Update termékeket, amellett, hogy egészségesek, még finomak is. Ma láttam először a kocsit, egy igazi álomautó, egyszerűen gyönyörű. Végre személyesen találkozhattam Norbival is, nagy tisztelője vagyok és elismerem azt a megfeszített munkát, amit Rékával nap mint nap végeznek” - mondta boldogan a nyertes, Vincze Anna.

Tavaly novemberben hirdettük meg a játékot. A Magyarországon eladott Norbi Update termékekre terjesztettük ki, így bárki részt vehetett benne, aki az üzletben és a webáruházban vásárolt vagy ételt rendelt tőlünk. A november 11-től január 26-ig tartó kampány során 27 ezer 646 szelvény érkezett, melyek közül a szerencsés nyertest közjegyző előtt sorsoltuk ki 2014. január 31-én. Örülök, hogy Annáé lett a főnyeremény, hiszen – mint ma megtudtam – jól ismeri a termékeinket, négy éve vásárolja már azokat. Jó egészséget és balesetmentes közlekedést kívánok neki” - mondta Norbi az autó átadásakor.

Schobert Norbi és Rubint Réka mindig szereti meglepni rajongóit, így hamarosan egy újabb nyereményjáték veszi majd kezdetét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.