Elmaradt a koncert

Beginázták Gangxsta Zoleet?

A Döglégy művésznevű rapper közösségi oldalára posztolta, miért maradt el legutóbbi koncertje. Állítása szerint valaki beledobhatott valamit az italába.

2014.02.09 15:14ma.hu
Fotó: Facebook

"Hölgyek és urak Veszprémben. Kötelességemnek érzem hogy elnézést kérjek tőletek. Nem tudom mi történt velem, csak sör által nem illik így bebaszni, úgyhogy szerintem valaki beledobott valamit a piámba. Kárpótollak benneteket, megígérem. Sajnálom, őszintén."

A zenész személyesen posztolta Facebook-oldalára e vallomást. A kommentekben rögtön megindult a pro és kontra vélemények kinyilvánítása:

-"remélem.tényleg.csak.részegségröl.van.szó"

-" Láttuk már őket kekszre benyomva koncert előtt, és semmit sem láttunk a színpadon. Ki van zárva, hogy csak sörtől széjjel legyenek hullva."

-"úgy be volt b...,h alig bírt beszélni,és ezért nem volt koncert..de legalább a belépő árát visszaadták..."

Döglégyék tartják az interaktív kapcsolatot, és rögtön reagálnak:

-"Éppen ez az hogy nem beb...va voltam. Valami jópofa beledobott valamit a piámba. Még most is zizi vagyok. Ez most nem annyira vicces."

Bármi is derül ki a dologból, a rajongók megingathatatlanok:

-"Annyi f...a percet szereztetek már nekünk, ennyi belefér:-). Legyen ez a fiataloknak tanulság. Ne hagyjatok felbontott piát őrizetlenül, vagy ha igen ne igyatok már belőle. Jobbulást Zolee."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.