Benedek Tiboréknál fontos az egészség

Epres Panniék gigantikus vitaminbombát osztottak szét + FOTÓK!

Öt napon át készült és 250 kilót nyomott az a torta, amit szinte pillanatok alatt tüntettek el a lelkes gyerekek: az egészség jegyében igzi vitamindús finomságot osztott szét Benedek Tibor és Epres Panni.

2014 szeletes tortát osztott szét a Benedek-Epres házaspár képgaléria

2014.02.07 12:34ma.hu

Az egészséges és kiegyensúlyozott életmód híve Benedek Tibor és Epres Panni, ezért örömmel mondtak igent arra a felkérésre, hogy egy csapat édességre éhes gyerekszájat töltsenek meg ízletes, de egyben vitamindús tortával. Az egykori olimpiai bajnok, jelenleg a vízilabda válogatott szövetségi kapitánya és modell felesége a Burattino Általános és Szakképző Iskola nebulói közt osztotta szét a gigantikus barackkrémes tortát, amely öt napon át készült, összesen 250 kilót nyomott, és pontosan 2014 szeletre lehetett felvágni. A hatalmas tortához a cukrászok 1800 darab tojást, 100 kilogramm vajat és 70 kg sárgabarackot használtak fel, ez utóbbinak köszönhetően tényleg dúskált a vitaminban az édesség.

Nem ok nélkül: a Lactiv Plus elkötelezett híve az egészségnek, és a mostani, influenzával egyre inkább fenyegetett időszakban erre a szokottnál is nagyobb hangsúly kerül. Persze előbb helyet is kellett csinálni a hatalmas tortaszeleteknek, ezért Benedek Tibor egy könnyed edzést tartott az iskola és gyermekotthon lurkóinak, a saját labdájával focizhattak a fiatalok, és azt is kipróbálhatták, hogyan kell egy kézzel elkapni egy vízilabdát - ehhez Tibor a saját fiának, Mórnak a labdáját hozta el.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Panni közben elárulta, hogy férje és fia otthon is rendszeresen fociznak, aminek ő kevésbé szokott örülni, főleg azért, mert ha rájuk szól, hogy a lakásban nem kellene a labdát rúgni, olyankor az apa nem vet véget a játéknak, csak annyit mond: "laposabban rúgd!" Persze túlságosan sosem haragszik rájuk, és azért, hogy mindig önfeledten tudjanak ugrándozni, nagy figyelmet fordít az egészséges táplálkozásra. Szerencsére az édességek sem maradnak el, sőt, a két férfi elől úgy kell dugdosni a csokit - vallotta be.

A gyerekek egy rövid beszélgetés során megmutatták, mennyi mindent tudnak a vitaminokról és a gyümölcsökről, sőt, még azt is tudták, hogy nemcsak "rossz", hanem "jó" baktériumok is léteznek, ezek az élőflórák, majd Panni részletesen elmondta nekik, hogy ezek a felelősek az immunrendszer erősítéséért és az emésztés segítéséért. „A gyerekeknek volt egy izgalmas napjuk, és ez a lényeg. Remélem, hogy emlékeznek majd erre és nem feledik el azt sem, amit a sportról mondtam nekik. Az egyik kissrác rá is kérdezett, hogy hol szoktatok ti edzeni? Mondtam neki, hogy a Margitszigeten, és erre azt felelte, hogy: „Na akkor majd kinézek hozzátok” – mondta Benedek Tibor.

A hatalmas tortából végül nemcsak a jelenlévő 60 diák tömhette meg a hasát, hanem az a több száz gyerkőc is, akik az iskolában várták izgatottan, hogy odaérjen hozzájuk a finom desszert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.