VV Ursula sok mindent tud, amit nem kéne...

Való Világ Viki beépített ember?

Nincs kétség, VV6 Viki szándékosan provokálta mindaddig a villa csodabogarát, míg ki nem zárták, de vajon mi alapján jelentette ki majdnem percenként, hogy Charlotte prosti, mikor elvileg nem is tudhat róla?

2014.02.02 02:27ma.hu

VV Simon nem véletlenül került a csodabogár kategóriába, hiszen már a kezdetektől fogva ismert volt különcsége és felettébb furcsa szokásai. Ezek egyike volt a pórázra kötött plüssállata, amit gyakran etetett és itatott, sőt, cigiztetett - gondoskodással fejezve ki ragaszkodását társpótlékához. Ezért sem volt sokaknak meglepő, hogy a villába érkező kacsát - akit nem tévesztett össze egyetlen libával sem, mint Krisztián - slukkal kínálta, illetve bólét is betett a ketrecébe. Szerencsére, a szárnyas - akinek Viki szerint karja van - a természetanyának köszönhetően rendelkezik túlélési ösztönnel, így minden bizonnyal nem szándékozott felhörpinteni a színes-szagos italt, ha meg igen, a bólé minimális alkoholtartalma még a tinktúráét (növényi anyagok alkoholos kivonata) sem közelíti meg, amelyet olykor még gyerekek is fogyasztanak.

Itt kezdődött az egész

Mindenesetre, a műsor szerkesztői elkövették azt a hibát (vagy tán szándékosan tették), hogy figyelmeztető levelet küldtek Simonnak, mely arról szólt, hogy nem szabad cigivel és alkohollal kínálni a vendégeket, valamint hangoskodni mellettük.

Ehhez képest Viki addig idegelt mindenkit, míg Krisztián és még jó páran visítva üvöltöttek az udvaron Simonnal, közvetlen a kacsa mellett, ha pedig valaki abba akarta hagyni, Viki ott termett, és tovább tüzelte a népet a csodabogár ellen. Valójában arra próbált ráfeküdni, hogy Krisztián és Simon között kerekedjen haddelhadd, de miután ez nem jött össze, lehúzta Simon nadrágját.

Lelki terrort nyomott Viki

"Minden este erről kell, hogy szóljon" - kérdezte Krisztián, mikor Viki újfent lekurvázta Charlotte-t, aki többször is arra kérte a nagyszájú lányt, hogy hagyja békén. "Nem hagylak, miért hagyjalak?" - kérdezte erre Viki. Charlotte azt mondta, hogy nagyon fáradt, mire azt a választ kapta, hogy nem csoda, hiszen sokat használta a micsodáját. De legalább ilyen bicskanyitogatóan viselkedett, mikor számon kérte Simont, hogy miért tépte le róla a pólóját? Ugyanis Simon erre visszakérdezett, hogy ő miért merészelte lerángatni hátulról a nadrágját, Viki azonban úgy véli, hogy neki ezt joga van bárkivel megtenni.

A rajongók szerint Viki az utóbb néhány napban túl magabiztosan és irányítottam provokálta a csodabogarat, ráadásul olyan információkkal, amelyekről elvileg nem is tudhatna, így sokan úgy vélik, szándékosan távolították el Simont a Villából. Egy biztos, a nagyszájú lány ellen most össznépi szervezkedés folyik, minden bizonnyal a Simon-szimpatizánsok mindent megtesznek, hogy minél hamarabb kikerüljön a villából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.