Nem bír magával

Szexi kalapban csábította el Miley Cyrus Madonnát

Botrányt botrányra halmozott a fiatal sztár az MTV Unplugged-ban!

2014.02.02 02:30ma.hu
Fotó: RedLemon

Az MTV kedvenc zenei előadója tagadhatatlanul Miley Cyrus. Nem elég, hogy a csatorna nemrégiben az év énekesnőjének választotta a sztárt, most az MTV Unplugged című műsorba is meghívta a Video Music Awardson és az MTV EMA-n is igencsak elemében lévő Miley-t.

Az este sztárvendége Madonna volt, akivel leszbikus táncot lejtett és egy soha nem hallott közös dalt is előadott az extrémitásairól ismert fiatal énekesnő. Miley Cyrus, aki divattá tette a felnyírt hajat és köztudatba hozta a twerkelést, természetesen most sem hazudtolta meg magát: ezen a koncerten is botrányt botrányra halmozott.

Miley Cyrus most megkapja azt az MTV-től, amit érdemel, mégpedig egy egész estés show keretében. Az MTV Unplugged című műsora Amerikában 1989 óta van képernyőn, alapkoncepciója szerint minden epizódba egy-egy híres zenészt hívnak meg, hogy az előadó megmutassa, akusztikus hangvétellel is legalább annyira meggyőző, mint amikor zúzós akkordokkal muzsikál.

Szűk ruhák, extrém jelmezek, törpék, leszbikus tánc, szexre utaló mozdulatsor egy óriási ló alakkal - így verte ki a biztosítékot ismét a fiatal énekesnő, aki a country klubok fülledt hangulatát idézi fel az MTV-n és a VIVA-n is hamarosan bemutatásra kerülő koncerten. Az este egyik fénypontjaként a cowboy kalapos Miley még a közönség soraiban megbúvó Madonnát is a színpadra csábítja. A világsztárok egy soha nem hallott mashup-ot adnak elő, amely a Don't Tell Me / We Can't Stop című slágereket mossa össze, a két énekesnő pedig közös erotikus táncuk alatt kis híján a jelenlévő közönség előtt szaggatja majd le egymásról a ruhát...

"Mint sok más korombeli fiatal lány, én is úgy nőttem fel, hogy állandóan Madonnát hallgattam. Imádtam azt, amit képviselt. Személy szerint én is ugyanazt az üzenetet szeretném tolmácsolni a közönségemnek, hogy ne féljenek attól, akik. Fogadják el magukat bőrszíntől, nemtől, szexuális orientációtól függetlenül. És legyenek önmaguk. Csinálják, amit szeretnének. Ezért is hoztuk össze a Don't Tell Me és a We Can't Stop című dalt, hiszen az én felvételem tulajdonképpen Madonna slágerének sokadik feldolgozása" - mondta Miley az MTV-nek az Unplugged előzetesében.

Az előadás során természetesen olyan sikerszámok is felcsendülnek majd, mint a Wrecking Ball, amelynek klipje zenei újságírók ezreit foglalkoztatta hónapokon keresztül az elmúlt időszakban.

A majd 25 éves műsor történelme során olyan világsztárok adtak a nézőközönségnek kultikus élő koncerteket, mint például Paul McCartney, Mariah Carey, Bruce Springsteen, Bob Dylan, a Nirvana, Bryan Adams, Shakira, Jay-Z, és Adam Lambert. Vajon sikerül Miley Cyrusnak maradandót alkotnia? Az MTV Unplugged új epizódjában kiderül.

Botrányra felkészülni!

Get More: MTV Shows

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.