Ismét tíz páros csap össze egymással

Újra sztárparádéval jön A Nagy Duett + FOTÓK!

Összeállt a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő A Nagy Duett című sztárvetélkedő teljes mezőnye: a csapatokat ezúttal is egy profi énekes és egy zenében még nem bizonyított híresség alkotja.

Velük jön a 3. Nagy Duett képgaléria

2014.01.29 16:47ma.hu

Már csak másfél hét, és elrajtol A Nagy Duett harmadik évada, amelyben ezúttal is tíz kétfős csapat méri össze énektudását: egy profi énekes és egy olyan híresség, aki eddig nem a zenében csillogtatta meg tehetségét. A zsűri változatlan, ezúttal is Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibi bírálja majd a színpadi teljesítményeket, a csapatokban viszont új tagokkal találkozhatnak a február 9-én induló show nézői.

Ahogy az előző két szériában már megszokhattuk, nem feltétlenül bírja mindenki hanggal a próbatételeket, ezért idén is számíthatunk jó néhány vidám pillanatra, amikor a versenyzők a humorral próbálják majd kompenzálni a hangi hiányosságokat. A párosok természetesen máris gőzerővel készülnek az összecsapásra, és nemcsak a hangszálaikat edzik az énektanároknál, de táncórákra is járnak - ki több, ki kevesebb eredménnyel.

A zsűri: Dobrády Ákos, Balázs Klári és Kasza Tibi (Fotó: TV2 - A sztárpárokért KATT a képre!)


Az induló sztárpárok

Csepregi Éva – Joshi Bharat
Radics Gigi – Hujber Feri
Nótár Mary – Fekete László
Hien – Cooky
Oroszlán Szonja – Kárász Róbert
Dolhai Attila – Pokorny Lia
Király Viktor – Majoros Hajnalka
LL Junior – Sarka Kata
Sipos Péter – Csisztu Zsuzsa
Cserpes Laura – Gesztesi Máté

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.