Szélütést kapott a nagypapa a folyónál

Kilométereket vezetett a 10 éves lány, hogy megmentse nagyapja életét

A tízéves unokájának köszönheti az életét egy nagypapa, aki a hódcsapdákat készült ellenőrizni, mikor stroke-ot kapott és belezuhant a vízbe. A kislány autóval vitte a nagypapát biztonságos helyre.

2014.01.29 09:37ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Egy tízéves kislány vonszolta ki a százkilós nagyapját a fagyos vízből, miután a férfi váratlanul stroke-ot kapott, aztán betette az autóba és mintegy öt kilométert vezetett, míg hazaért vele és értesíthették a mentőket. A 72 éves, dél-karolinai Swansea-ben élő Coy Jumper a felállított hódcsapdákat ment ellenőrizni a folyóhoz, és nagy szerencséje volt, hogy magával vitte az unokáját, Carát is. "Tartozom neki az életemért - nem tudtam volna egyedül megmenekülni" - mondta a hálás nagypapa.

A férfi már a víznél volt, amikor utolérte a szélütés és egyenesen a jeges vízbe csapódott. "Csak beugrottam utána. Ez volt a legnehezebb dolog, amit valaha csináltam" - mesélte Cara, aki szinte gondolkozás nélkül ugrott a nagyapja után és kivonszolta őt a vízből, majd nagy nehezen behúzta a kocsiba és felidézve azt, amit látott a felnőttektől, hazanavigálta az autót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.