Még hogy a természet gyönyörű?

Hatalmasat szellentő Bambi az új sztár

A természet felettébb csodálatos dolgokra képes. A videón látható őz sem hitte volna sosem, hogy egy egész világ látni fogja, mit csinált.

2014.01.26 14:39ma.hu

Az a videó, amit eredetileg még 2011-ben töltöttek fel a népszerű videós csatornára, újra a figyelem középpontjába került. Miért?

Mert a Reddit szerint (finoman szólva) a puki igen vicces dolog így vasárnap délután, de egy őzet ilyen helyzetben látni olyan, mintha egyszarvút látnánk. Egy fenséges és csodás, ám annál gusztustalanabb unikornist. Persze az óta kiderült, hogy a hangot utólag tették rá a felvételre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.