Hobbi és rajongás

Szabó néni cuki festményei

A Magyar Úszó Szövetség tette közzé Szabó Margit festőművész képét, amelyen a barcelonai vb-n aranyérmet nyert Gyurta Dániel és Hosszú Katinka, és Cseh László látható ... a vélemények megoszlanak.

2014.01.25 18:37ma.hu
Fotó: Facebook

Egy Facebook-poszt alapján fedezték fel a közösségi portál látogatói Szabó nénit, aki festőművészként is üzemeltet egy Facebook-oldalt. A Magyar Úszó Szövetség által közreadott rajongói festményen hazánk fiatal úszónagyságai láthatóak. A kommentelők szerint a néni tök aranyos, teljesen oda van Gyurta Daniért, mások szerint még így is jobb elfoglaltságot talált magának, mint más nyugdíjasok...

A Parlament

Azt mondják, maradjon a tájkép- és épületfestészetnél...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.