Kire buknak a legsármosabb pasik?

Baronits Gábor nem tud ellenállni a szép fenéknek

Tehetségesek és jóképűek, de vajon milyen nők a gyengéik? A Women of the Year legsármosabb férfi kategóriájának jelöltjei elárulják, hogy mi az, ami igazán megfogja őket a gyengébbik nemben.

2014.01.22 11:29ma.hu

Idén többek között Baronits Gábor, Éder Krisztián és Kállay-Saunders András is esélyes, hogy a hatodik Women of the Year legsármosabb férfinak járó díját hazavigye. Gábornál nem utolsó a látvány, de intelligencia híján nehezen rúghat nála labdába bárki. Krisztiánt egy vonzó tekintet ragadja meg leginkább, míg András a természetesség híve.

Baronits Gábor (Fotó: TV2)

"Mindig más tetszik meg egy nőben, de az intelligens és érdekes személyiségű nők tudnak igazán megfogni. Persze egy szép fenéknek melyik férfi tudna ellenállni" - jegyezte meg poénosan Baronits Gábor. "De például egyáltalán nem zavar, sőt szeretem a magas nőket" - tette hozzá a Jóban Rosszban színésze, aki az egészséges életmód mellett, a munkára is nagy hangsúlyt fektet.

"Szeretnék minél többet dolgozni, mind színpadon, mind a forgatásokon. A testmozgás is a mindennapjaim része, de továbbra is a család számomra az első" - mondta Gábor.

"Külsőre mindig az arc az első, amit megnézek egy nőn. Legyen természetes, nem szeretem a mű Barbie-babákat. Emellett nagyon fontos, hogy vicces és jószívű ember legyen, akiben nem csak a szerelmemet látom, hanem legjobb barátomat is" - vallott az ideális nőről Kállay-Saunders András, aki azt is elárulta, mivel tartja magát formában. "Heti ötször kondizok, és figyelek arra, hogy mit eszek. Amikor jó formában vagyok, akkor sokkal jobban érzem magam a színpadon is"- tette hozzá az Eurovízió elődöntőjébe jutott énekes.

"Egy nőnek szerintem a szeme, ami sok mindent elárul. A tekintet, és az ehhez párosuló attitűd az, ami számomra elsődleges" - vélekedett Éder Krisztián, aki már másodjára száll ringbe a legsármosabb férfinak járó díjért.

Baronits Gáborra, Éder Krisztiánra, Kállay-Saunders Andrásra, valamint a Women of the Year 2014 többi jelöltjére március 11-ig lehet szavazni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.