Furcsa jelenségek történnek a házban

Eladó ház, jelige: "kicsit kísértetjárta"

Szokatlan hirdetést adott fel egy pennsylvaniai lakástulajdonos: a viktoriánus korban épült ingatlan előnyei helyett azt hangsúlyozták ki a hirdetésben, hogy a ház "egy kicsit kísérteties".

2014.01.17 11:58ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Titokzatos dörömbölések az ajtókon, furcsa zajok a pincéből, és folyamatosan olyan érzés, mintha valaki állna a hátunk mögött: nem igazán az a helyzet, amire a legtöbb lakásvásárló vágyik. A pennsylvaniai Dunmore-ban élő Gregory és Sandi Leeson mégis ezzel szeretné vonzóbbá tenni a 113 éves házát, a hirdetésben nem titkolták el, hogy "egy kicsit kísérteties" az épület. Miután feladták a hirdetést, akkor kezdett csak igazán különössé válni a helyzet.

A háztulajdonosokat elkezdték hívogatni a szellemirtók, és rengeteg kíváncsiskodó jelent meg, akik nyilvánvalóan nem akartak házat venni, de kíváncsiak voltak a szellemjárta épületre. Aztán előkerült a ház egy korábbi lakója, aki elmondta, hogy amikor kisgyerek volt, egy emberi koponyát talált az alagsorban, abban, amelyiknek az ajtaját Sandi Leeson egyszer már eltorlaszolta, mert meg mert volna esküdni rá, hogy egy öngyújtó kattogását hallotta lentről.

"Kissé kísérteties. Semmi komoly, de mégis az" - kezdte Gregory a hirdetést az ingatlanhirdetési oldalon. Aztán részletesen leírja, hogy hajnali 3:13-kor rendszeresen sikolyokat lehet hallani, és időnként "kísérteties arcok" bukkannak fel a fürdőszobatükörben. A 35 éves eladó azt mondja, megpróbálta poénra venni a dolgot, de rá kellett jönnie, hogy nem tett jót a marketingnek. "Már tényleg kezd túl sok érdeklődő lenni, és egy rakás emberrel értelmetlenül találkozunk" - magyarázta.

A bizarr jelenségek ellenére egyébként Leeson azt mondja, nem hisz a szellemekben, ellentétben a feleségével, akinek meggyőződése, hogy tényleg szellem jár a házban. A férjnek egyébként már felmerült a fejében, hogy ha nem sikerül eladni a kísértetjárta házat, akkor kiadják azoknak, akik szeretnének borzongató élmények közepette eltölteni egy éjszakát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.