Felbomlott a népszerű raptrió

Nincs tovább: Viszlátot mondott BLR Majkának és Curtisnek

Nem lép többé közösen színpadra a nagysikerű Majka-Curtis-BLR trió, bár a háttérben továbbra is részt vesz BLR a munkában. A rapper a Viszlát című számmal intett búcsút.

2014.01.13 10:32ma.hu

Szakított egymással nagy sikerű raptrió; Majka és Curtis, valamint BLR ezentúl nem készítenek közös zenéket. A rajongókat sokként érte az év eleji zenei bejelentés: nem lesz több Majka – Curtis – BLR nóta. A Belehalok című dallal hatalmas sikert arató zenei társulat rövid idő alatt a közönség nagy kedvencévé vált, közös számaikat egy ország skandálta, és nem csupán egy-egy hajnali buliban. Idézeteik már amolyan szállóigeként terjednek a közösségi oldalak falain, sőt van olyan elvetemült fan, aki tetoválást is készítettet kedvenc soraiból. Joggal merül fel tehát a kérdés: mi áll a hirtelen szakítás hátterében?

Mindenkit megnyugtatunk, nem összeférhetetlenség vagy féltékenység okozta a trió végét, BLR döntött úgy, hogy szeretne a közeljövőben egyéni karrierjére koncentrálni, több időt szánni a készülő nagylemezére.

Az előadói színpadon szétváltak az útjaink, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben nem dolgozom Majkáékkal, zene és szövegíróként ugyanis továbbra is együtt fogunk működni, úgy ahogy tettük azt eddig is” – mondja BLR, aki karácsonyra megajándékozta rajongóit a legújabb klipjével. A Viszlát című klip már az első napokban beigazolta az elvárásokat, nem csak a legnagyobb videó megosztó oldalon, de a közösségi portálon is sorra pörögnek a lejátszások, ami nem csoda, hiszen BLR eddigi leg-fülbemászóbb számáról beszélünk.

Nagyon élveztem a klipforgatást, még így is, hogy hullafáradt voltam aznap, mivel előző éjjel nagyon sokáig stúdióztunk. Bíztam benne, hogy ez a dal sokak tetszését elnyeri majd, ezért még az utolsó pillanatban is tökéletesítgettük a gitár hangzását. Azt kell, hogy mondjam: megérte! Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, olyan emberektől is, akikre álmomban sem gondoltam volna!” – avatott be minket BLR a kulisszatitkokba.

BLR további új zenéire sem kell már sokat várni, hiszen gőzerővel készül nagylemeze, melyről hamarosan még több információt megtudhatnak majd a rajongók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.