Már sosem temethetik el a hirtelen halt nőt

Idegen nő feküdt az anya koporsójában, az "igazi" halottat elhamvasztották

Valószínűleg soha nem temetheti már el a gyászoló család a váratlanul, nyaralás közben elveszített rokonát, az asszonyt ugyanis összekeverték a hivatalnokok és egy másik helyett elhamvasztották.

2014.01.13 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Amikor elutaztak St. Maarten szigetére, még senki sem gondolta, hogy a 82 éves Margaret Porkka már soha nem fog hazatérni, nemcsak élve, de még holtan sem. Az idős asszonyt a nyaralás közben érte utol a vég, így holttestét a helyi hatóságokra bízták és a New Jersey-ben élő család türelmesen várta, hogy megkapják az asszony tetemével. Ám amikor az megérkezett, Lisa Kondvar, az elhunyt lánya döbbenten fedezte fel, hogy a fadobozban nem az anyja fekszik.

Bár semmi biztosat nem tudnak, sejtésük szerint egy nagyjából ugyanabban az időben elhunyt kanadai nő holttestétt küldhették el nekik, miközben nagy az esély rá, hogy Porkka asszonyt Ottawában elhamvasztották. Lisa szerint az apja rettenetesen dühös és elkeseredett, a hatóságok pedig egyelőre hallgatnak - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.